KUHNin työkoneet Lantmännen Agron valikoimaan

Julkaistu 10.07.2018 klo 10.02 | Päivitetty 27.12.2018 klo 11.23

Lantmännen Agro aloittaa yhteistyön maailman suurimman maataloustyökonevalmistajan KUHNin kanssa. Yrityksen laajasta valikoimasta Lantmännen Agron valikoimaan tulevat nurmityökoneet ja paalaimet, aurat, maanmuokkauskoneet, kylvökoneet, kuivitus- ja ruokintalaitteet sekä maisemanhoitolaitteet. Yhteistyö alkaa syyskuussa.

Lantmännen Agro aloittaa yhteistyön maailmalaajuisesti toimivan KUHN-konsernin kanssa. Maailman suurimmalla maatalouden työkonevalmistajalla on 190 vuoden kokemus konevalmistuksesta. Innovaatiot ja laatu ovat osoitus heidän sitoutumisestaan asiakkaisiinsa.

KUHN tarjoaa laajan valikoiman työkoneita viljelijöiden ja urakoitsijoiden tarpeisiin: aurat, maanmuokkaus- ja kylvökoneet sekä murskaimet. KUHN-tavaramerkki tunnetaan erityisesti rehunkorjuukoneista kuten niittokoneista ja –murskaimista, pöyhimistä, karhottimista sekä paalaimista. Eläinten ruokintaan ja kuivutukseen sekä maisemanhoitoon liittyvät uudet tuotteet tyydyttävät vaativimpienkin ammattilaisten tarpeita. ”Lantmännen Agron valikoimaan tulevat nämä kaikki koneet”, sanoo tuotepäällikkö Juha Änkö Lantmännen Agrolta.

”Lantmännenin tavoin myös KUHN haluaa edistää elinvoimaista maanviljelyä”, kertoo Lantmännen Agron myyntijohtaja Anssi Peltola. Vuonna 2017 KUHN käytti tuotekehitykseen 4,5% liikevaihdosta. Heillä on yli 2 000 patenttia ja palvelutason varmistaa KUHNin yli 5000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen hyvä maine perustuu juuri luotettaviin ja laadukkaisiin tuotteisiin sekä korkeaan palvelutasoon. ”Viljelijöiden tarpeiden kuunteleminen ja ymmärtäminen on toimintamme perusta”, kertoo KUHNin kansainvälinen aluemyyntipäällikkö Benjamin Hommaire. ”Haluamme tarjota heille korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, joihin voi luottaa”, hän jatkaa.

KUHN kehittää jatkuvasti myös koneiden käyttäjäystävällisyyttä. Niiden on oltava helppoja ja turvallisia käyttää eikä huolto- ja säätötoimet saa viedä paljoa aikaa. ”Maanviljelijöiden tuotantokustannuksia saadaan alemmaksi koneiden laadun ansiosta. Työkoneilla on enemmän päivittäisiä käyttötunteja, ja myös huolto- ja käyttökustannukset pysyvät alhaisina”, kertoo Lantmännen Agron tuotepäällikkö Kimmo Mäkelä.

Lantmännen Agron ja KUHNin yhteistyö alkaa syyskuussa. ”KUHNin tulo täydentämään ketjuvalikoimaamme on erittäin positiivinen uutinen meille kauppiaille. Laadukkaista tuotteista tunnettua brändiä tulee olemaan ilo edustaa ja myydä. Odotamme ilman muuta lisämyyntiä kaupoille”, sanoo Lantmännen Agro Lahden, Porvoon ja Orimattilan yrittäjäkauppias ja kauppiasjohtokunnan puheenjohtaja Sami Mäklin.

 

Lisätietoja

Lantmännen Agro Oy, Myyntijohtaja Anssi Peltola, +358 500 428 892, anssi.peltola@lantmannen.com

 

Liite

Lehdistötiedote: Lantmännen Agro ja maailman suurin maatalouskonevalmistaja KUHN aloittavat yhteistyön

 

Kuvia lehdistölle

Tietoa yrityksestä

KUHNilla on 190 vuoden kokemus maatalouskoneiden valmistuksesta. Vuodesta 1928 lähtien innovaatiot ja korkea laatu ovat olleet perusta yrityksen toiminnalle. KUHN-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 966 M€. Yrityksellä on noin 5000 työntekijää ja yhteensä 17 tuotantolaitosta ja tehdasta Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa. Niissä valmistetaan vuosittain noin 65 000 konetta. www.kuhn.com