Koetila hakee tutkimusapulaista ja maataloustyöntekijää

Julkaistu 08.02.2018 klo 16.32

Lantmännen Agro koetila on Kaupan Maataloussäätiön omistama ja toimii Lantmännen Agro Oy:n ja Lantmännen Agro -ketjun tukipalveluna. Koetoiminta liittyy Lantmännen Agron Viljelyohjelma konseptin osa-alueisiin. Koetilalla tehdään lajikokeita vilja-, öljy-, palko- ja nurmikasveilla, viljelyteknisiä ja kasvinsuojeluainekokeita (GEP standardia noudattaen).

Lajikekoetoiminta perustuu yhteistyöhön mm. Pohjoismaiden suurimman kasvinjalostusyrityksen, ruotsalaisen Lantmännen SW Seedin ja norjalaisen Graminorin kanssa. Koetilalla toimii Lantmännen Agro -maatalousketjun viljalaboratorio, jossa tehdään laatu- ja itävyysanalyysejä. Koetilan talousviljelyksillä tuotetaan perus- ja jalostajansiementä.

Lantmännen Agron koetila sijaitsee Hauholla, noin 25 kilometrin päässä Hämeenlinnasta. Työntekijälle on tarjolla tarvittaessa asunto.

Lantmännen Agron koetila etsii nyt kahta määräaikaista työntekijää.


Tutkimusapulainen

Haetaan tutkimusapulaista Lantmännen Agron koetilalle 5.3. - 30.11.2018 väliselle ajalle.

Tutkimusapulaisen työt liittyvät kenttäkokeiden kaikkiin työvaiheisiin ja tehtäviin kasvukauden aikana ja viljalaboratorion töihin kasvukauden päätyttyä. Eduksi työssä ovat oma-aloitteisuus, aktiivisuus, kiinnostus maatalousalaan, huolellisuus ja tarkkuus työnteossa ja englannin kielen taito.

Kiinnostuneita pyydetään lähettämään hakemuksensa sähköpostilla 23.2.2018 mennessä:

Katso lisää TE-palveluiden sivuilta » 


Maataloustyöntekijä

Haetaan maataloustyöntekijää ajalle 20.4. - 31.10.2018.

Siemenviljelyyn erikoistuneen tilan töitä. Edellytetään alan koulutusta ja maatalouskoneiden käyttökokemusta.

Katso lisää TE-palveluiden sivuilta »

Lue lisää