Haemme Viljelyohjelma-yksikköön Vantaalle kesätyöntekijää

Julkaistu 19.01.2018 klo 10.55 | Päivitetty 27.12.2018 klo 11.23

Etsimme Lantmännen Agron Viljelyohjelma –yksikköön Vantaalle

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

kesän 2018 ajaksi. Tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen työhön ja maatalouskaupan tehtäviin sekä kotimaisten Lantmännen Agro –ketjuun kuuluvien kauppiaiden sekä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm. seuraavaa

  • Tukkukaupan tehtävät, tuotetietojen ja saatavuustietojen ylläpito
  • Asiakaspalvelu sekä maanviljelijäasiakkaillemme että jälleenmyyjillemme
  • Markkinointimateriaalin tuottamista ja ylläpitoa WWW-sivuillemme, asiakaslehteemme sekä sosiaalisen median kanaviin
  • Asiakastilaisuuksien järjestämistä yhdessä kauppiaidemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa

Työssä menestymistä edesauttaa

  • Innostus asiakaslähtöiseen työhön ja sitoutuminen maatalouskaupan ja tukkukaupan tehtäviin
  • Riittävät perustiedot maataloudesta ja maanviljelystä, esimerkiksi Agrologin / Agronomin opinnot tai muu soveltuva koulutus.
  • Vuorovaikutustaidot ja rohkeus kohdata asiakkaat erilaisissa tilanteissa
  • Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn annettujen työtehtävien puitteissa
  • Tietotekniset perustaidot, mm. Excel, Word, Outlook

Tehtävä edellyttää tarvittaessa matkustusvalmiutta ensisijaisesti kotimaassa. Oma auto on välttämätön. Ulkomaisten päämiestemme kanssa työkieli on englanti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, joskaan ei ole välttämätön.

Tiimimme jäseniä yhdistää innostus maatalouskaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Uskomme, että tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa työnsä ja palvelee asiakkaansa parhaiten!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Juho Urkko, 050 310 4075, juho.urkko@lantmannenagro.fi. Jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kanssa viimeistään 5.2. mennessä.

Keskon maatalousliiketoiminta on siirtynyt 1.6.2017 yrityskaupan myötä ruotsalaisen Lantmännen ek för’in omistukseen. Toiminta jatkuu Lantmännen Agro Oy:n nimellä ja K-maatalous-kaupat jatkavat toimintaansa kauppiasmallilla Lantmännen Agron kanssa.

Maatalouskauppiaiden verkostossa on 77 toimipistettä kattaen koko maan. Asiakkaita ovat maatalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. Tarjoamme luotettavasti, kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Lue lisää www.lantmannenagro.fi