Echon, CubCadetin ja Oregon tuotteet Lantmännen Agron valikoimaan

Julkaistu 27.06.2018 klo 12.16

Lantmännen Agro Oy on sopinut Teräosa Oy:n kanssa yhteistyöstä koskien Echo, Cub Cadet ja Oregon tuotemerkkejä.  Valikoima laajentuu ammattiluokan Echo moottori- ja raivaussahoihin, lehtipuhaltimiin, akkukäyttöisiin työkaluihin sekä turvavarusteisiin. Lisäksi myyntiin tulevat Oregon tarvikkeet ja varaosat sekä Cub Cadet ruohonleikkurit.

Lantmännen Agro -ketju laajentaa tarjontaansa metsänomistajille Echo pienkoneiden ja turvavarusteiden sekä Oregon tarvikkeiden ja varaosien kautta. Japanilaiseen Yamabiko -konserniin kuuluvat Echon pienkoneet edustavat uusinta tekniikkaa pienkoneissa. Ne vastaavat hyvin ammattikäyttäjien vaateisiin niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Yhdessä Oregon tarvikkeiden ja varaosien kanssa Lantmännen Agro-ketju pystyy vastaamaan entistä paremmin metsätalousyrittäjien tarpeisiin.

Uutta isojenkin kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapitoon tarjoaa Cub Cadetin 0-kääntösäde ja traktorimallin ajoleikkurit. Koneet sopivat hyvin myös ammattikäyttöön.

Teräosa Oy on 30-vuotias kotimainen maahantuontia harjoittava perheyritys. Lantmännen Agrolle yhteistyö Teräosan kanssa on luonteva ratkaisu, sillä heidän arvoihinsa sopii hyvin yhteistyö yrittäjäpohjaisen kauppiasverkoston kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Echo pienkonevalikoimaan OKRA 2018 näyttelyssä Oripäässä 4-7.7.

 

Lisätietoja

Lantmännen Agro Oy, Mikko Marttila, 050 366 0254, mikko.marttila@lantmannen.com
Teräosa Oy, Juha Sirkelä, 0400 473 797, juha.sirkela@teraosa.fi