Bredalin levitinvaunujen edustus Lantmännen Agrolle

Julkaistu 27.06.2018 klo 10.00 | Päivitetty 27.12.2018 klo 11.23

Lantmännen Agro aloittaa yhteistyön tanskalaisen Bredal A/S:n kanssa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisten kalkin- ja lannoitteenlevitinvaunujen valmistukseen.

Bredal A/S on tanskalainen kahden perheen omistama yritys, jonka juuret juontavat yli 50 vuoden taakse. Yritys on erikoistunut laadukkaiden, urakointiin tarkoitettujen kalkin- ja lannoitteenlevittimien kehittämiseen ja valmistukseen. Sillä on tehtaat Vejlessä ja Bredalissa.

Maatalouden tarpeisiin suunniteltu tuotevalikoima on laajentunut viime vuosina hiekan- ja suolanlevittimiin. ”Tavoitteemme on tehdä koneita, jotka ovat korkealaatuisia, kestäviä ja helppoja käyttää”, Bredalin aluemyyntipäällikkö Jacob Bangsgaard kertoo. Yritys toteuttaa myös asiakkaiden erikoistarpeita, kuten kuormatraktorien varustaminen metsäsektorille.

Lantmännenin valikoimaan tulee ensisijaisesti K-malliston levitysvaunut. ”Bredalin hinattavat levitinvaunut täydentävät hyvin jo valikoimassamme olevia Bogballen nostolaitekiinnitteisiä levittimiä”, toteaa Lantmannen Agron tuotepäällikkö Juha Änkö. Tuotteiden myynti ja huolto siirtyvät Lantmännen Agrolle heinäkuussa.

Bredal on mukana Lantmännen Agron osastolla ensi viikolla alkavilla OKRA-messuilla.

 

Lisätietoja

Lantmännen Agro Oy, Myyntijohtaja Anssi Peltola, +358 500 428 892, anssi.peltola@lantmannen.com
Bredal A/S, aluemyyntipäällikkö Jacob Bangsgaard, +45 88 34 93 36, jb@bredal.com   

Tietoa Bredalista

Bredalilla on yli 50 vuoden kokemus korkealaatuisten kalkin- ja lannanlevitinvaunujen valmistuksesta. Tavoitteemme on valmistaa korkealaatuisia, kestäviä ja yksinkertaisia maatalouskoneita. Viime vuosina tuotevalikoimaa on laajennettu hiekan- ja suolanlevittimiin. Toimimme useimmissa maissa paikallisen maahantuojan kautta, joka huolehtii myynnistä, teknisestä tuesta ja huollosta. Meillä on kaksi tehdasta Bredalissa ja Bredballessa, lähellä Vejleä.

www.bredal.com