Työkonekauppa K-maatalouden kasvualue

Julkaistu 13.02.2017 klo 13.16

Perjantaina 10.2.2017 julkaistussa pörssitiedotteessa Kesko kertoi myyneensä 45 % Baltian Konekeskon yhtiöistä sekä sopineensa optiosta Konekeskon Suomen maatalouskonekauppaan. Keskon K-maatalouden työkonekauppa sekä Konekeskon traktori- ja puimurikauppa ovat omia liiketoimintojaan. Nyt tehty sopimus koskee ainoastaan Konekeskon toimintoja - ei K-maatalous-ketjun toimintoja. Yhteistyö asiakkaiden, tavarantoimittajien ja palvelutoimittajien kanssa jatkuu entisellään.

K-maatalouden edustamat maatalouskonekaupan tuotemerkit olivat kysyttyjä syksyn ennakkomyynnissä. Tilakohtaiset ratkaisut ja viljelijän tarpeiden mukaiset räätälöinnit työkoneiden hankinnassa ovat lisääntyneet edelleen. Samanaikaisesti elektroniikan lisääntymisen kanssa työkoneiden yksikkökoko kasvoi. Työn tehokkuus ja energiansäästö ovat nousseet entistä tärkeimpinä valintakriteereinä työkoneiden valinnassa.

K-maatalous-ketju panostaa työkonekauppaan aktiivisesti. Olemme mukana useissa maatalouden tapahtumissa mm. kesäkuussa Farmari 2017-tapahtumassa Seinäjoella ja lokakuussa KoneAgria-tapahtumassa Tampereella. Näiden lisäksi paikallisissa työnäytöksissä on mahdollisuus nähdä työkoneet tositoimissa.

Lisätiedot:

Antti Meriläinen, johtaja, Keskon maatalous- ja konekauppa,
antti.jo.merilainen@kesko.fi, p. 010 53 20492