Kotimainen Norcar pienkuormain voitti ykkössijan Norjassa

Julkaistu 14.07.2017 klo 11.45 | Päivitetty 14.07.2017 klo 12.31

Uusikaarlepyyläinen yritys Norcar on voittanut laajan norjalaisen Norsk Landbruk -erikoislehden kuluttajatutkimuksen. Tutkimus tehtiin keväällä 2017. Tutkimuksessa kartoitettiin pienkuormainten käyttäjien kokemuksia heillä käytössä olevasta kuormaimesta. Norcarin pienkuormain nousi tutkimuksen ykkössijalle.

Tutkimus tehtiin verkkokyselynä kevään 2017 aikana ja vastaajat edustivat 11 eri pienkuormainmerkin käyttäjiä. Tulokset raportoitiin kuuden yleisimmän merkin osalta. Käyttäjiä pyydettiin arvioimaan pienkuormaimen käyttöominaisuuksia, huollon ja varaosien saannin toimivuutta sekä myös ominaisuuksia terveyden, ympäristön ja turvallisuuden kannalta.

Norcarin sai käytettävyydestä lähes täydet pisteet ja ero kilpailijoihin oli suuri. Käyttövarmuus ja käyttäjäystävällisyys saivat huomattavasti muita merkkejä korkeammat arvosanat. Norcar voitti muut pienkuormainmerkit lähes jokaisessa kyselyn väittämässä ja saavutti näin ykkössijan.

Arvostamme kuluttajatutkimuksen voittoa erittäin paljon. Tutkimuksen tehneen Norsk Landbruk -lehden haastattelemien maanviljelijöiden mukaan viimeinen laite, joka maatilalta lähtee, on pienkuormain. Ykkössija heille näin tärkeän koneen tutkimuksessa on meille hyvin arvokas. Olemme panostaneet vahvasti tuotekehitykseen ja tämä tulos kertoo meidän tehneen käyttäjien kannalta oikeita valintoja”, toteaa Norcarin myynti- ja markkinointijohtaja Jan Hägg.

Suomen 100-vuotisjuhlavuonna voimme erittäin ylpeinä todeta, että Norcar -pienkuormaajat ovat 100 prosenttisesti suomalaisvalmisteisia”, jatkaa Hägg.

Oy Norcar Ab perustettiin vuonna 2016 ja se valmistaa pienkuormaimia. Noin 85 prosenttia tuotannosta menee vientiin. Oy Norcar Ab on täysin suomalainen, Lindenin suvun perustama perheyritys, jonka tuotantotilat ja toimisto sijaitsevat Uudessakaarlepyyssä. Norcar pienkuormaimia myy K-maatalous.

Lue lisää testistä Norsk Landbruk (nro 09) 2017 tai … ”Kjempekarakterer til Norcar” (norjankielinen lehtiartikkeli).

Lisätiedot:

myynti- ja markkinointijohtaja Jan Hägg, p. 040 668 6030, jan.hagg@norcar.com