Luomuviljan vastaanotto käynnistyy Nivalassa

Julkaistu 18.10.2017 klo 12.00

Lantmännen Agro aloittaa luomuviljan vastaanoton Nivalassa kauppias Tuomas Reinikaisen toimesta. Luomuviljan vastaanotto alkaa Nivalassa lokakuussa 2017. Kauppias Tuomas Reinikainen on vuokrannut luomuviljelijä Juha Raudaskoskelta luomuviljan vastaanottoon soveltuvat varastosiilot. Alueen luomuviljamarkkinalle tämä on tervetullut parannus, kun muita kippipaikkoja ei lähialueella enää ole.

Luomuviljasta on kysyntää sekä teollisuudessa, että karjatiloilla. Erityisesti luomukaurasta on kasvava tarve. Tarvetta on myös muille luomuviljoille, kuten ohralle, vehnälle ja herneelle.

”Haemme viljakaupan kokonaisuudelle kasvua luomuviljalla. Jatkossa viljelysopimuksia luomuviljelijöiden kanssa tullaan tekemään yhteistyökumppaneiden kysynnän mukaan”, toteaa kauppias Tuomas Reinikainen.

Luomuviljakaupan vastuuhenkilönä Reinikaisella toimii Juha Kostekivi puh. 044 545 8233. Hän sopii toimitettavien erien kippiajat. Vastaanottopiste sijaitsee Nivalan Järvikylällä. Vastaanottopisteessä yhteyshenkilönä on luomuviljelijä Juha Raudaskoski, puh. 0400 282 516.

Nyt avattu vastaanottopiste on tarkastettu Eviran toimesta. Luomuhyväksyntä on myönnetty 17.10.2017 Lantmännen Agron kauppias Tuomas Reinikaiselle.

Lisätiedot

  • Tuomas Reinikainen, puh. 044 545 8547
  • Juha Raudaskoski, puh. 0400 282 516

K-maatalous on nyt Lantmännen Agro.

Tutustu Nivalan kauppaan »

Ota yhteyttä

{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}

{{employee.Title + employee.LastName}}

{{employee.FirstName}}   {{employee.LastName}}

{{employee.Titles}}
gsm. {{employee.DefaultPhone}}
puh. {{employee.AdditionalPhone}}
Lähetä sähköposti @{{employee.TwitterLink}}
{{$select.selected.Name}}