Lantmännen Agron lajikkeet Altian viljellyimpien lajikkeiden kärjessä

Julkaistu 03.11.2017 klo 11.52 | Päivitetty 03.11.2017 klo 12.09

Altia kerää vuosittain tietoa toimitettavan ohran lajikkeista. Lantmännen Agron markkinoimat lajikkeet monitahoinen Brage ja kaksitahoinen SW Mitja ovatkin oikeutetusti suosituimmat lajikkeet Altialle vastaanotettujen viljaerien joukossa. Lajikkeista Brage on ollut suomen viljellyin ohra jo monta vuotta peräkkäin, mikä osoittaa sen erinomaisen sopeutuvuuden koko maamme viljelyoloissa.

Molemmat lajikkeet ovat tuottaneet myös erinomaista laatua, ja perushinnan päälle onkin maksettu 3 euroa tonnille. Hehtolitranpaino on käytännössä ollut myös molemmilla listojen korkein – SW Mitjalla 69,3kg ja Bragella 67,3 kg.

Tuomme markkinoille uuden kaksitahoisen Arild-ohran, joka on koetuloksissa ollut vielä SW Mitjaa painavampi ja samalla myös 5-10% satoisampi. Lajike on jalostettu SW Mitjan kanssa samalla asemalla Ruotsin Lännesissä ja soveltuu rehu- ja tärkkelysohrakäyttöön.

Tekemällä kanssamme viljelysopimuksen varmistat sadon markkinoinnin myös silloin, kun viljamarkkina ei luonnostaan vedä. Viljelysopimustoiminta on pitkäjänteistä yhteistyötä myyjän ja ostajan välillä. Viljelysopimuksia voit tehdä kaupallamme jo nyt.

Katso Altian lajikkeelliset laatutiedot » 

Tee viljelysopimus »

Ota yhteyttä viljanostajaan

{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}

{{employee.Title + employee.LastName}}

{{employee.FirstName}}   {{employee.LastName}}

{{employee.Titles}}
gsm. {{employee.DefaultPhone}}
puh. {{employee.AdditionalPhone}}
Lähetä sähköposti @{{employee.TwitterLink}}
{{$select.selected.Name}}