K-maatalous on nyt Lantmännen Agro

Julkaistu 28.09.2017 klo 14.02 | Päivitetty 28.09.2017 klo 14.35

Kesäkuussa alkanut brändimuutos K-maataloudesta Lantmännen Agroksi alkaa pikku hiljaa näkyä myös asiakkaillemme. Uudistettu lantmannenagro.fi –sivusto on ensimmäinen suuri askel kohti uutta Lantmännenin visuaalista ilmettä.

Lantmannenagro.fi –verkkosivuilta löytyy jatkossakin K-maatalous.fi –sivuilta tutuksi tulleet materiaalit. Sivuston toiminnallisuutta on kuitenkin hieman paranneltu ja samalla tuotu lisää uutta sisältöä. Sivuston kehitystyötä jatkamme edelleen. Sosiaalisen median kanavat ovat myös saaneet uuden nimen. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä @LantmannenAgro –osoitteissa sekä YouTuben LantmannenAgro –kanavalla.

Verkkosivumuutoksen lisäksi, ketjuyksikön henkilöstön @kesko.fi sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet @lantmannenagro.fi –osoitteiksi. Kauppojen osoitteistomuutokset tapahtuvat marraskuussa 2017. Kauppojen henkilökunnan @k-maatalous.fi –loppuiset sähköpostiosoitteet toimivat helmikuuhun 2018 saakka.

Ilmeenmuutos on alkanut myös myymälöissä. Ensimmäiset Lantmännen Agro –kaupat näkyvät lokakuussa Lahdessa ja Lohjalla; Loimaa sekä Tampere seuraavat heti perässä. Kauppojen uudistukset jatkuvat aina huhtikuulle 2018 saakka. Lantmännen Agron kauppiasverkostoon kuuluu 77 toimipistettä ja 42 kauppiasyritystä.