Varmista kasvuunlähtö – K-maatalouden peittausaineet

Julkaistu 18.04.2016 klo 11.00 | Päivitetty 12.05.2016 klo 14.31

Baytan Universal torjuu punahomeen (Fusarium) siemenestä. Viime kesän olosuhteet olivat otolliset punahomeiden leviämiselle viljakasvustoihin. Vaikka don-toksiineja ei esiintynyt valtakunnallisesti merkittäviä määriä, voi punahomeita olla jyvissä haitallisen paljon. Punahome estää jyvien itämisen ja aiheuttaa tyvitautia oraissa. Baytan Universal tehoaa erittäin hyvin punahomeeseen ja Suomessa tehtyjen kokeiden mukaan se on vähentänyt tehokkaasti tyvitautien määrää oraissa.  Tutustu tuotteeseen » 

Baytan I on kahden tehoaineen jauhemainen yleispeittausaine, joka tehoaa ohran, vehnän ja kauran nokitauteihin sekä tavallisimpiin maa- ja siemenlevintäisiin sienitauteihin. Tutustu tuotteeseen » 

Beret Extra M UUTUUS! Siemenlevintäisten ja maasta oraaseen leviävien tautien torjumiseen. Nestemäinen peittausaine – helppo käyttää. Valmisteessa on kolme tehoainetta, jotka antavat kosketus-, paikallissysteemisen sekä systeemisen vaikutuksen. Syys- ja kevätvehnän, rukiin, ruisvehnän, syys- ja kevätohran sekä kauran siemenen peittaukseen. Tutustu tuotteeseen » 

Lue lisää viljelyohjelmista » 

 

Ota yhteyttä

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Palvelemme

Arkisin
{{selectedStore.OpenWeekdays}}
Lauantai
{{selectedStore.OpenSat}}
Sunnuntai
{{selectedStore.OpenSun}}