Tutustu kasvinsuojelu-uutuuksiin

Julkaistu 09.02.2016 klo 12.10 | Päivitetty 23.03.2016 klo 15.17

Suojaa arvokkaat kasvustosi K-maatalouden korkealaatuisilla kasvinsuojelu-uutuuksilla!

Trinet-P

Huippu-uutuus kirjanpainajan torjuntaan kuusikoista. Vähentää kirjanpainajan aiheuttamia tuhoja puustossa yli 80%. Kevyt mutta tukeva, kokoontaitettava alumiinikehikko, jossa torjunta-aineella käsitelty verkko ja tehokas feromonihoukutin. Kehikot asetellaan metsän eteläreunaan 20 m välein ja voidaan ankkuroida paikoilleen. Verkot ja feromonit saatavilla myös erikseen.

Efilor

Efilor on uusi fungisidi valmiste, joka tehoaa tärkeimpiin rypsin ja rapsin kasvitauteihin, kuten pahkahomeeseen ja laikkutautiin (alternaria). Efilor on kahden tehoaineen yhdistelmä (boskalidi ja metkonatsoli). Näillä tehoaineilla on erilaiset vaikutusmekanismit.

Formulaatin lisäaineistus on valittu optimoimaan ruiskutenesteen leviäminen ja peittävyys näillä kasveilla. Rypsin ja rapsin vahakerros on erilainen. Tämä ominaisuus tekee ruiskutepisaroiden kiinnittymisestä pinnoille hankalampaa kuin viljoilla. Se asettaa myös vaatimuksia ruiskutustekniikalle.

Roundup Powermax

Kaikkien aikojen väkevin glyfosaatti, 720g/kg. 10 kg pakkaus vastaa 20 litraa perusglyfosaattia. Huipputehokas kolmen komponentin kiinniteteknologia varmistaa tehon haastavissa oloissa, kuten kuivassa ja viileässä. Kiinnitteiden avulla glyfosaattia imeytyy enemmän kasviin ja kulkeutuu kestorikkakasvien juuriin, eli sinne missä tehoa eniten tarvitaan. Pölytön, raemainen valmiste kestää varastointia pakkasessa. Pakkauspussi tuottaa vain vähän jätettä.

Mobius FX

Huippu-uutuus viljojen tautitorjuntaan. Vahvaa suojaa mm. ohran rengaslaikkua ja vehnän pistelaikkua vastaan. Kahden valmisteen yhteispakkaus sisältää tehokkaan strobiluriinin ja vahvoja triatsoleja. Tebukonatsoli pysäyttää taudin nopeasti ja trifloksistrobiini sekä suuri annos protiokonatsolia antavat pitkäkestoista tautisuojaa.

Express Gold SX

Laajatehoinen pienannosainevalmiste kaikkien viljojen rikkakasvitorjuntaan. Kaksi tehoainetta, joista toisella myös maavaikutusta. Tehoaa perusrikkakasvien lisäksi hyvin myös syysitoiseen saunakukkaan, pelto-orvokkiin, jauhosavikkaan ja pillikkeisiin ja peippeihin. SX –formulaatio parantaa liukenevuutta ja imeytymistä sekä helpottaa ruiskun pesua. Ei pohjavesi- tai peräkkäiskäyttörajoitusta.

Tutustu kaikkiin kasvinsuojeluaineisiin »

Etsi lähin myymälä

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Palvelemme

Arkisin
{{selectedStore.OpenWeekdays}}
Lauantai
{{selectedStore.OpenSat}}
Sunnuntai
{{selectedStore.OpenSun}}