T Junes Oy ostaa Rovaniemen K-maatalouden

Julkaistu 07.11.2016 klo 16.07 | Päivitetty 07.11.2016 klo 16.38

Rovaniemen K-maatalouden kauppias vaihtuu 1. joulukuuta kun Tuomas Junes (33) ottaa vetovastuun kaupasta. Nelostien varrella Paljetiellä sijaitseva kauppa saa yrittäjän Tornion K-maataloudesta. Nykyinen kauppias Heikki Kortessalo jatkaa Kemijärvellä Rautia - kauppiaana.

”Rovaniemellä ja lähiseudulla on vahva maatalouden markkina ja haluan tarjota asiakkaillemme, nykyisille ja tuleville, nykyaikaisen K-maatalouden toiminnot ja palvelut. Rovaniemen K-maataloudessa asiakkaita palvelevat tutut ja ammattitaitoiset myyjät Antti Louhikoski ja Juho Juujärvi”, kertoo K-kauppias Tuomas Junes.

”Kauppa on pääosin hyvässä kunnossa, mutta kaupan valikoimat käydään läpi ja muutetaan entistä paremmin alueen asiakaskuntaa palvelevaksi. Tulen alussa olemaan Rovaniemen kaupalla useamman päivän viikossa, että pääsen tutustumaan asiakkaisiin ja kauppaan. Paikallisuus, joustava palvelu ja aktiivisuus ovat vahvuutemme ja uskon, että se näkyy asiakkaillemme”, lupaa Tuomas Junes.

Tuomas Junes aloitti kauppiasuransa kesällä 2013, ostamalla Tornion K-maatalouden liiketoiminnot. Maatalouskaupan alalla hän aloitti jo vuonna 2004, maatalousmyyjänä Tornion K-maataloudessa tuotantotarvike- ja konekauppaa tehden, joten maatalousyrittäjien palveleminen on tuttua pitkältä ajalta. Tuomas asuu perheineen Torniossa, Kivirannalla. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi neljä lasta. Vapaa-aika kuluu perheen ja harrastusten parissa ja ne tuovat sopivasti vastapainoa vaativaan työhön.

Tutustu verkossa:

K-maatalous Rovaniemi
K-maatalous Tornio

Lisätietoja: K-kauppias Tuomas Junes puh. 050 389 0821