Sinivalkoiset rehupaalit - Sata senttiä, sata vuotta

Julkaistu 05.09.2016 klo 14.48 | Päivitetty 05.09.2016 klo 16.32

Rani Plast huomioi Suomen 100-vuotisjuhlavuoden tuomalla siniset säilörehupaalit vuoden 2017 markkinoille valkoisten paalien lisäksi. Juhlavuoden kampanja mukaisesti Rani Plast lahjoittaa jokaisesta myydystä kampanjarullasta euron Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Maanviljelijöille ei koidu ylimääräisiä kustannuksia kampanjakalvon ostamisesta.

Kampanja maalaismaisemissa tulevana kesänä

Suomessa rehupaaleja käytetään miljoonia kappaleita joka vuosi. Rani Plastin kampanjan ansiosta muutama prosentti niistä on sinisiä vuonna 2017. Kampanjakalvoa myydään erissä, joissa on yhtä paljon sinisiä ja valkoisia rullia.

”Sen jälkeen on maanviljelijöiden mielikuvituksesta kiinni, millä eri tavoin he paaleja yhdistelevät. Niistähän voi muodostaa esimerkiksi Suomen lipun”, sanoo Rani Plastin myyntipäällikkö Harri Furu.

Kampanjan nimeksi on valittu ”Sata senttiä, sata vuotta”. Lanseeraus tapahtuu KoneAgria-messuilla Jyväskylässä 6.–8.10. Erikoisvärjättyä kalvoa valmistetaan rajoitettu erä, joista suurin osa myydään tavoitteen mukaan heti messujen jälkeen.

Suomi 100-vuotta – sinivalkoiset rehupaalit

”Haluamme huomioida Suomen juhlavuoden hauskalla ja yllättävällä tavalla. Samalla haluamme nostaa esiin maatalouden ja teollisen tuotannon merkityksen maassamme. Näillä kahdella alalla on ollut ratkaiseva merkitys Suomen historiassa ja niillä tulee olemaan ratkaiseva merkitys myös tulevaisuudessa”, sanoo Rani Plastin konserninjohtaja Mikael Ahlbäck.

Rani Plast on Suomen suurin muovikalvon valmistaja, ja yhtiö tuottaa suurimman osan myös suomalaisen maatalouden käyttämästä muovikalvosta. Rani Plast on 60 toimintavuotensa aikana kasvanut globaaliksi konserniksi, mutta on silti päättänyt säilyttää suurimman osan tuotannostaan Suomessa. Yritys rakentaa parhaillaan maailman suurinta maatalouskalvojen tuotantolinjaa kotikyläänsä Teerijärvelle pohjalaiselle maaseudulle.

Lisätietoa:

  • Mikael Ahlbäck, konserninjohtaja, Rani Plast, puh: 040 0669 422
  • Harri Furu, aluemyyntipäällikkö, Rani Plast, puh: 040 5272 458

Rani Plast (raniplast.fi) on perheyritys. Se on Suomen suurin muovikalvojen tuottaja. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 190 miljoonaa euroa. Rani Plast perustettiin vuonna 1955, ja yhtiö työllistää tällä hetkellä 370 henkeä. Suurin osa tuotannosta tapahtuu Rani Plastin kotipaikkakunnalla Teerijärvellä Pohjanmaalla.