Riihimäki, Nurmijärvi, Hämeenlinna – uudet kauppiaat Jaakko ja Satu Perttula

Julkaistu 22.04.2016 klo 14.28 | Päivitetty 25.04.2016 klo 9.15

Jaakko (38) ja Satu (39) Perttula aloittavat 1.6. kauppiasuransa K-maatalous kauppiasparina Riihimäen, Nurmijärven ja Hämeenlinnan toimipisteissä.  

Jaakko on koulutukseltaan agrologi ja työskennellyt maatalouden ja maatalouskaupan parissa koko työuransa. Hän aloitti maatalouslomittajana ja vuodesta 2002 lähtien Jaakko on ollut K-maatalous Korpisaaren palveluksessa. Matkan varrella hän on hankkinut esimies- ja johtamiskoulutusta sekä valmistunut kauppiasvalmennuksesta vuonna 2011.

Satu-puoliso puolestaan on tähän asti työskennellyt K-citymarketin pukeutumisesta vastaavana osastopäällikkönä Myyrmäen ja Klaukkalan K-citymarketeissa. Myös Satu on opiskellut ahkerasti työnsä ohessa muun muassa johtamista.

Jaakko ja Satu luonnehtivat itseään erittäin kunnianhimoiseksi pariskunnaksi, joten kauppiasura on ollut heidän tavoitteenaan. ”Arvostamme yrittäjyyttä ja sitä, että yrittämisessä vastuu ja riskinotto henkilöityvät konkreettisesti yrittäjään. Olemme eteenpäin pyrkiviä ja tämä on meille yhteinen kehitysaskel. Odotamme sitä, että saamme olla kehittämässä maatalouskauppaa sekä maatalousyrittäjien toimintaa kannattavampaan suuntaan", pariskunta pohtii yrittäjän uralle lähtemistä.

Jaakon ja Sadun mielestä kauppa on fiilislaji. ”Haluamme, että meillä asioiva asiakas kokee olevansa tekemisissä maatalouskaupan ammattilaisten kanssa, mistä hän itse hyötyy. On tärkeää, että iloisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan hyvä fiilis tarttuu asiakkaisiin. Näin kaupassa on kiva käydä. Katsomme yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta!”

Jaakko ja Satu toivottavat asiakkaat tervetulleiksi K-maatalous-kaupoille. "Tervetuloa antamaan kehitysvinkkejä toiminnalle ja luomaan yhdessä kanssamme tulevaisuuden maatalouskauppaa."

Riihimäen, Nurmijärven ja Hämeenlinnan K-maatalous-kaupat työllistävät 13 maatalouskaupan ammattilaista.

Jaakko ja Satu Perttula asuvat Riihimäellä, joten uudet työt sijaitsevat kätevästi kolmostietä etelään ja pohjoiseen. Perheeseen kuuluvat myös Jaakon kaksi lasta. Työnsä vastapainoksi Jaakko viljelee maata ja harrastaa metsästystä. Satu puolestaan viihtyy hevosten parissa.


Lisätiedot: K-kauppias Jaakko Perttula puh. 040 8361 347