Rautiat ja K-raudat yhdistyvät

Julkaistu 30.05.2016 klo 10.25

Keskon rautakauppaketjut K-rauta ja Rautia muodostavat uuden K-rauta-ketjun ensi keväänä. Uusi K-rauta on lähellä kaikkia suomalaisia Tammisaaresta Ivaloon. Kaikki kaupat uudistetaan asiakkaita kuunnellen. Asiakkaita palvelee jatkossakin tuttu K-kauppias henkilökuntineen.

K-rauta ja Rautia muodostavat uuden K-rauta-ketjun ensi keväänä kun 94 nykyistä Rautia-kauppaa ja 46 K-rautaa yhdistävät vahvuutensa. Kaikki 140 kauppaa saavat uuden raikkaan ja modernin brändi-ilmeen, joka pohjautuu K-ryhmän yhteiseen K-brändiin. Uusi K-rauta on Suomen kattavin rautakauppaketju Tammisaaresta Ivaloon.

"K-rauta on Suomen luotetuin rautakauppaketju. Uusi K-rauta viestii asiakkaille ammattitaidosta, laajasta valikoimasta, kattavista palveluista ja erinomaisesta laadusta. Asiakkaille uudistus tulee näkymään myös entistä edullisempina hintoina", K-rauta Lappeenrannan kauppias ja K-rauta-ketjun johtokunnan puheenjohtaja Timo Tersa sanoo.

Uusi K-rauta on lähellä kaikkia suomalaisia

Asiakkaita palvelee nykyisillä Rautia-paikkakunnilla jatkossakin tuttu K-kauppias ja keväästä lähtien K-rauta-ketjussa. Kaupassa asiointiin ei tule välittömästi muutoksia, mutta työt entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi keväälle 2017 alkavat heti.

"Jokainen kauppa uudistetaan asiakkaita kuunnellen. Lopputuloksena meillä on asiakkaidensa näköisiä K-rautoja, joista jokainen on erilainen. K-rauta palvelee jatkossa niin kaupungissa kuin kesämökkipaikkakunnallakin. Pienessäkin rautakaupassa pystytään hyödyntämään koko K-raudan tilausvalikoimaa. Uusi K-rauta on asiakkaalle entistä selkeämpi ja houkuttelevampi rautakauppa. Jotta kaupassa olisi kiva käydä", Rautia Kankaanpään kauppias ja Rautia-ketjun johtokunnan puheenjohtaja Petri Väisänen sanoo.

Monikanavaista palvelua kuluttaja- ja yritysasiakkaille

Uusissa K-raudoissa sekä kuluttajat että yritysasiakkaat palvellaan ammattitaitoisesti heidän omista lähtökohdistaan. Uuteen K-rauta-ketjuun tuodaan myös yritysasiakkaiden tarpeita paremmin vastaavat valikoimat ja palvelut. Rakennus- tai remontointiprojektia tekevälle asiakkaalle on suunnitteilla selkeitä uudistuksia palveluun sekä myymälän toiminnassa että digitaalisissa palveluissa.

Uusi K-rauta tarjoaa asiakkailleen digitaalisten palveluiden ja kivijalkamyymälöiden kesken saumattoman asiakaskokemuksen. Asiakkaiden unelmointia ja suunnittelua palvelevat erilaiset digitaaliset suunnitteluohjelmat, jotka helpottavat asiointia kaupassa ja verkossa.

Onko sinulla hyvä idea siitä millainen uuden K-raudan pitäisi olla?

Anna palautetta joko Rautian verkkosivuilla tai Rautia- sekä K-rauta -myymälöissä olevaan asiakaspalautelaatikkoon.

Lisätietoja:

Johtaja Timo Pesonen, Keskon rauta- ja sisustuskauppa, Suomi, puh. 050 522 6907
Kauppias Timo Tersa, K-rauta Lappeenranta, puh. 0400 651 588
Kauppias Petri Väisänen, Rautia Kankaanpää, puh. 050 5931 357