Potila Magnum palaa uudistuneena

Julkaistu 19.05.2016 klo 14.25 | Päivitetty 19.05.2016 klo 16.32

Potilan legendaarinen Magnum-äes palaa Potilan äesmallistoon täysin uudistuneena. Magnum Plus on toteutettu yhdistämällä Master Pro- ja Maxer -äkeiden vahvat ominaisuudet. Tuloksena on raskaan sarjan tehoäes, jonka muokkauspohja on tasainen ja murustus on oikeaoppinen. Uusi Potila Magnum Plus toimii vaativissa muokkausolosuhteissa niin kynnetyllä kuin kevytmuokatullakin pelolla.

Magnum Plus äkeen runkoputkien määrää ja ainevahvuuksia on kasvatettu pituus- että leveyssuunnassa. Tämän seurauksena uudistunut Magnum on järeä, joten se liikkuu vakaasti ja tasaisesti.  Runkopituuden ja piikkiakselien lukumäärän ansiosta äkeen piikit saadaan asennettua väljästi yhdeksälle piikkiakselille. Rakenteeltaan Magnum Plus on erittäin läpäisevä.

Potila 11 x 45 mm piikki on värähtelevä ja pitää hyvin työsyvyytensä. Etulatapiikiksi on valittu vahva Potila 12x80 mm piikki. Näin ollen Magnum Plus -äkeellä on erittäin hyvät murustusominaisuudet. Muokkausvaikutuksia voidaan tehostaa entisestään monipuolisen lisävarustevalikoiman avulla.

Magnum Plus uutuus on saatavilla 7 – 11 metrin työleveyksillä. Kaikissa malleissa on vakiona kantavat 340/55-16 renkaat

Potila Magnum Plus on valmistettu Potila Oy:n tehtaalla Kiikoisissa.

K-maatalouden Viljely- ja konepäivän työnäytöksessä 9. kesäkuuta voi tutustua Magnumin toimintaan käytännössä.

Tavataan Viljely- ja konepäivänä 9.6. Hauholla »