Muuli-tuotemerkki Juncar Oy:lle

Julkaistu 02.06.2016 klo 14.30

K-ryhmän lavavaunu- ja venetraileriliiketoimintaa kehitetään asiakaslähtöisemmäksi. Kesko myy Muuli-tuotemerkin omistuksen Juncar Oy:lle, joka ennestään omistaa tuotteiden mallioikeudet.

Juncarin Muuli-tuotteet ovat edelleen myynnissä K-raudoissa, Rautioissa ja K-maatalouksissa. Vapaa-ajankonekaupan jälleenmyyjiä Juncar Oy palvelee suoraan.

”Muuli-brändin omistuksen siirtyminen valmistajalle luo entistä vahvemmat lähtökohdat tuotteiden kehitystyölle sekä parantaa Muuli-tuotteiden kilpailukykyä”, sanoo Konekeskon vapaa-ajankonelinjan myyntijohtaja Kari Rautanen.

Muulilla on suomalaisen työn avainlipputunnus. Muulin menestyksellisen jatkon kannalta valmistuksen tehostamisen rinnalla aivan yhtä tärkeää on toimiva yhteistyö vahvojen kauppojen kanssa.

”Haluamme jatkaa ja tehostaa edelleen Muuli-tuotteiden ja tuotemerkin kehittämistä, sekä pitkään toiminutta yhteistyötä kaikkien Muuli-jälleenmyyjien kanssa”, toteaa Juncar Oy:n toimitusjohtaja Tero Suomalainen.

Osana lavavaunu- ja venetraileriliiketoiminnan uudelleen järjestelyä Saris-lavavaunujen myyntiä ja markkinointia jatketaan K-maatalouksissa.

Järjestelyjen seurauksena yksi henkilö Konekeskosta siirtyy vanhana työntekijänä Juncar Oy:n palvelukseen.

Muutokset astuvat voimaan 2.6.2016.

Lisätietoja: