Kubota M7060 Koneviestin traktoritestin voittajaksi

Julkaistu 22.03.2016 klo 14.13

Koneviesti testasi numerossa 3/2016 kolmea alle 76-hevosvoimaista traktoria, joista Kubota M7060 erottautui mm. nykyaikaisen tekniikan, polttoainetaloudellisuuden ja laatuvaikutelman ansiosta. Kubota M7060 osoittautui testissä laadukkaaksi traktoriksi, joka soveltuu monipuolisesti erilaisiin maatalous- ja kiinteistönhuoltotöihin. Uusin moottoritekniikkaa antaa tehoa ja käyttömukavuutta.

M7060 – traktorin Common Rail-järjestelmä (CRS), pakokaasun takaisinkierrätys (EGR) sekä dieselhiukkassuodatin (DPF) takaavat tehokkaan, mutta vähäpäästöisen ja taloudellisen suorituskyvyn. Ohjaamo on ergonomisesti hyvin viimeistelty ja varusteltu. Traktorissa on mm. kolme hydrauliikkalohkoa ja sähköinen käyntinopeuden säädin, joka takaa tasaisen käyntinopeuden esim. ruiskutus- ja lannoitustöissä.

Raskaita töitä kuten aurausta, heinätöitä ja raskasta perävaunukäyttöä varten M7060 on varustettu F18/R18-vaihteistolla. Vaihteisto tarjoaa kuusi ajonopeutta ja nopea/ hidas/ryömintä-aluevaihteiston. Näin käytettävissä on yhteensä 18 ajonopeutta eteen ja taakse. Hydraulinen suunnanvaihdin ohjauspyörän vieressä parantaa tuottavuutta erityisesti kuormainta käytettäessä.

Kubota M7060 soveltuu erinomaisesti esimerkiksi erikoisviljelyyn ja kiinteistönhoitoon. Se on pieni ja tehokas yleistraktori myös maatalouden käyttöön.  Mallistossa yhdistyvät taloudellisuus, suuri työteho, pieni tilantarve sekä aroille ajoalustoille soveltuva kevyt työpaino.

Tutustu M7060:aan >>