Haemme yrittäjähenkistä Claas-traktorien tuotepäällikköä

Julkaistu 10.06.2016 klo 12.00

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Haemme myyntihenkistä ja aktiivista Claas-traktorieksperttiä positiiviseen sekä dynaamiseen tiimiin.

Tehtävä

Työskentelet Keskon maatalous- ja konekaupan traktori- ja puimuriyksikössä Vantaalla. Raportoit Suomen ja Baltian toimialueen myyntijohtajalle. Työtehtäviisi kuuluu Claas-traktoreiden ja Quicke-etukuormainten hankinta, tuotekoulutus, myynnintuki sekä päämiesyhteistyö. Kehität itseäsi aktiivisesti ja olet valmis kehittämään yksikkömme toimintaa. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja sitkeyttä. 

Töissä K-ryhmässä

Tarjoamme vahvan koulutuksen tehtävään, näköalapaikan kansainväliseen konekauppaan, innostavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Odotamme tuotepäälliköltä

  • Maatalousalan (tai vastaava) ylempää korkeakoulutusta.
  • Maatalouden tekniikan tuntemusta.
  • Hyvää kirjallista, suullista englannin- ja ruotsinkielen taitoa, saksa katsotaan eduksi.
  • Hyviä koulutus- ja neuvottelutaitoja sekä kaupallista ajattelutapaa.
  • Matkustusvalmiutta.

Keskon ja saksalaisen Claas:n yhteistyö on alkanut vuonna 1992. Yhteistyö on vahvistunut tiiviiksi kumppanuudeksi koko toimialueella. Claas on Keskon maatalous- ja konekaupan selkeästi vahvin brandi. Yhteistyöhön panostetaan vahvasti puolin ja toisin. Olemme toimialueellamme maatalouskonekaupan johtavia toimijoita. Toimintamme perustuu neljän maan toimialueen jatkuvaan vuoropuheluun, ja siinä myös Suomen Claas-traktorituotepäälliköllä on merkittävä rooli.

Lähetä hakemuksesi 22.6. mennessä osoitteessa www.kesko.fi/tyopaikat.
Tiedustelut (20.6. klo 10.00 - 11.30): Myyntijohtaja Jukka Keltto, puh. 050-526 4788, email: jukka.keltto@kesko.fi.