Claas-traktorimyynti vauhdissa

Julkaistu 12.05.2016 klo 9.00 | Päivitetty 12.05.2016 klo 15.45

Maanviljelijä Niko Ahlqvist vastaanotti kolme uutta Claas-traktoria Vihdissä viime maanantaina. Claas-aluepäällikkö Marek Görlich ja Konekeskon myyntijohtaja Jukka Keltto luovuttivat kaksi uutta Claas Arion 630 -mallia ja yhden Arion 410 -mallin kevään töihin.

Niko Ahlqvist viljelee yhteensä 1300 hehtaarin peltoalaa. Rypsi pinta-ala on suurin n. 500 hehtaaria. Lisäksi viljelyksessä on vehnää, kauraa sekä erikoiskasveja mm. 25 hehtaaria mansikkaa. Kesän sesonkiaikana tilalla työskentelee n. 100 työntekijää.

Ahlqvistin mukaan yhtenä ratkaisevana tekijänä hankinnassa oli Claasin hyvä maine valmistajana. Aluepäällikkö Görlich oli erittäin iloinen Ahlqvistin osoittamasta luottamuksesta Claas-traktoreita ja Keskoa kohtaan. Myyntijohtaja Keltto korosti vahvaa panostusta jälkimarkkinointiin ja Konekeskon hyviä pitkäaikaisia kokemuksia Claas-tuotteista neljän maan toimialueella.

Claas-traktori kiinnostaa - yhteistyö tiivistyy

Claas-maatalouskoneet, puimurit ja traktorit tulivat K-ryhmän maatalous- ja konekaupan yksinmyyntiin syksyllä 2015 Suomessa ja Baltiassa. Claas-traktorit lanseerattiin Suomessa ensimmäistä kertaa 2015 KoneAgria näyttelyssä. Claas-edustus on ollut K-ryhmällä vuodesta 1992 lähtien, ensin Suomessa ja laajentuen 2000-luvun alussa Baltiaan.

Claasin strategiana on hakea vahvoja maahantuojia, jotka kykenevät hoitamaan ammattitaitoisesti yhä kehittyvän maatalousteknologian myynnin ja vaativan jälkimarkkinoinnin. K-ryhmän maatalous- ja konekauppa on tähän ideaalinen ratkaisu Suomessa ja Baltiassa.

Kahdeksan kuukauden jälkeen Konekeskon myyntijohtaja Jukka Keltto ja Claasin aluepäällikkö Marek Görlich toteavat yhteistyön lähteneen liikkeelle uudella tasolla vähintäänkin odotusten mukaan. Claas on erityisen tyytyväinen K-ryhmän aktiiviseen ja innokkaaseen keskittymiseen ydinmerkkiinsä. Marek Görlichin mukaan odotukset yhteistyölle erityisesti Suomessa ovat korkealla, kun myyntiverkosto pääsee täysin keskittymään Claas-traktoreihin kesällä 2016.

”Osaaminen ja keskittyminen Claas-traktoreihin tulee Suomessa jatkossa olemaan yhtä korkealla tasolla kuin Baltian maissa. Viron, Latvian ja Liettuan traktorikaupassa olemme jo vuoden alusta lähtien keskittyneet Claas-traktoreihin hyvin tuloksin. Claas-puimurit ja sadonkorjuukoneet ovat tunnetusti luotettavia ja tehokkaita. Baltian yli 10 vuoden kokemuksemme mukaan Claas-traktorit ovat samalla tasolla” , toteaa myyntijohtaja Jukka Keltto.

Ota yhteyttä traktorimyyjääsi

{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}

{{employee.Title + employee.LastName}}

{{employee.FirstName}}   {{employee.LastName}}

{{employee.Titles}}
gsm. {{employee.DefaultPhone}}
puh. {{employee.AdditionalPhone}}
Lähetä sähköposti @{{employee.TwitterLink}}
{{$select.selected.Name}}