CLAAS ARION 400 -traktorin panoraamaohjaamo vastaanotti jälleen kansainvälisen muotoilupalkinnon

Julkaistu 17.02.2016 klo 9.15

CLAAS on jälleen esillä voittajana kansainvälisesti tunnetussa iF Design Award –kilpailussa tänä vuonna. ”Tuote” -sarjassa, CLAAS voitti "Autot, Ajoneuvot, Pyörät" -kategorian ARION 400 traktorin panoraamaohjaamolla.

CLAAS keskittyy sadonkorjuukoneissaan ja traktoreissaan laatuun, luotettavuuteen ja tehokkuuteen, mutta kehittää myös modernia ja toiminnallista suunnittelua. CLAAS on työskennellyt yli 30 vuotta teollisen muotoilijan Paul Budden kanssa, joka ilmoitti ARION 400:n panoraamaohjaamon IF Design Award -kilpailuun tänä vuonna.

Täysin uuden PANORAMIC ohjaamon ansiosta ARION 400 on voittanut jo kultaisen SIMA Innovation Award –palkinnon vuonna 2015. 2,41 neliömetrin yksiosainen tuulilasi, joka koostuu ilman poikkipalkkia yhdistetystä tuulilasista ja lasikatosta, oli suurin haaste suunniteltaessa traktoria Paul Budden mukaan: "Aivan kuten traktorin silmiinpistävä konepelti, myös uusi ohjaamo on ainoa laatuaan markkinoilla. Yksiosainen tuulilasi sulautuu saumattomasti lasikaton kanssa ja tarjoaa kuljettajalle esteettömän näkymän etukuormaajaan. Kaikki hallintalaitteet on suunniteltu tekniseltä ja toiminnalliselta kannalta kuljettajan tarpeet huomioon ottaen. ARION 400 on traktori, jonka sisätilat ja muotoilu heijastavat koneen laatua, luotettavuutta ja mukavuutta."

Kilpailussa oli mukana yli 5000 osallistujaa 53 maasta. Tuotearvioinnit perustuivat selkeisiin kriteereihin suunnittelun laadusta, viimeistelystä ja toimivuudesta. Tuomariston arviointiperusteita olivat myös ympäristöystävällisyys, turvallisuus ja innovaatiot.

Ota yhteyttä traktorimyyjääsi

{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}

{{employee.Title + employee.LastName}}

{{employee.FirstName}}   {{employee.LastName}}

{{employee.Titles}}
gsm. {{employee.DefaultPhone}}
puh. {{employee.AdditionalPhone}}
Lähetä sähköposti @{{employee.TwitterLink}}
{{$select.selected.Name}}