Tarjoamme joulukuun loppuun Black Horsen "sekalavakampanjan"

Julkaistu 05.11.2015 klo 16.08 | Päivitetty 25.11.2015 klo 13.52

Ravikuninkaallisten Jokivarren Kunkku ja Saaga S. Jokivarren Kunkun ruokinnan perustana ovat Black Horse Harmony Mix ja Sport Power. Team Ojanperän tallissa käytetäänkin kaikkien hevosten ruokintaan Black Horsen rehuja. Kilpahevonen on huippu-urheilija ja sen ruokinnassa on kiinnitettävä huomiota rehun laatuun, niin heinän kuin väkirehunkin. Samaa pätee tietenkin myös harrastehevosiin. Hevosen valmentajan ja hoitajan on voitava luottaa rehun tasalaatuisuuteen. Hevosen voidessa hyvin on sen kanssa mukava harrastaa mitä hyvänsä.

Nyt on hyvä aika vaihtaa Black Horse rehuihin. Black Horse sekalavakampanja on voimassa nyt K-maatalouksissa. Osta vähintään 100 kg mitä tahansa Black Horse –rehua ja vähintään 2 erikoisrehua, niin saat RAHTIVAPAAN kuljetuksen tallille! Erikoisrehuksi esimerkiksi pimeänä vuodenaikana tärkeä uusi Black Horse D-vitamiini 600 g tai kovaan rasitukseen kilpailukaudella aminohappoja sisältävä Black Horse E-vitamiini 800 g.

Katso alta videolta kuinka Ari ahertaa lavojen kimpussa!

K-Maatalous tarjoaa joulukuun loppuun "sekalavakampanjan"! Ostaessasi vähintään 100 kg Black Horse-rehuja (voit ostaa...

Julkaissut Biofarm Oy 4. marraskuuta 2015

Kysy kampanjavalikoima lähimmästä kaupasta

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Palvelemme

Arkisin
{{selectedStore.OpenWeekdays}}
Lauantai
{{selectedStore.OpenSat}}
Sunnuntai
{{selectedStore.OpenSun}}