Osallistu kyselyyn ja voita Tooleria!

Julkaistu 24.04.2015 klo 22.43 | Päivitetty 10.08.2015 klo 9.00

K-maatalous.fi-sivustolle on avattu lyhyt kysely, jossa kysytään asiakkaiden mielipidettä sopivimmasta sertifioidun kylvösiemenen säkkityypistä. Kyselyn tavoitteena on asiakaspalvelun parantaminen suoraan asiakkaalta saadun palautteen perusteella.

K-maatalouden siemenkeskuksen nykyisin käyttämä 600 kg:n siemensäkki on sekin valikoitunut asiakaspalautteen ja käyttökokemusten perusteella. Säkin valintaperusteita on useita, mutta K-maatalouden siemenkeskuksen näkökulmasta tärkein kriteeri on aina turvallisuus: säkin on oltava tehty siten, että se kestää käyttöä vaihtelevissa olosuhteissa pakkaamolta viljelijän kylvökoneeseen asti.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 1,4 kilon pakkaus Tooleria, Suomen suosituinta gramma-aineherbisidiä. 50 gramman normaalikäyttömäärällä pakkaus riittää 28 hehtaarille! Koska Tooler on tarkoitettu vain ammattikäyttöön, valitaan palkinto jostain muusta tuoteryhmästä, mikäli voittaja ei ole ammattiasiakas.

Kysely on avoinna maanantaihin 4.5.2015 saakka.

---

Päivitys 8.5.2015:

Tooler-kasvinsuojeluaineen arvonnassa onni suosi Lea Lundenia Nokialta. K-maatalouden siemenkeskus onnittelee voittajaa lämpimästi!