Lauri Männikkö kiittää – yli 40 vuotta hienoja asiakassuhteita

Julkaistu 19.12.2015 klo 16.47 | Päivitetty 26.05.2016 klo 9.55

Porvoon K-maatalouden työkoneiden erikoismyyjä jäi viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä tiistaina 15. joulukuuta. Lauri on hoitanut ja rakentanut asiakassuhteita viidellä vuosikymmenellä. Useampi viljelijäsukupolvi on tullut tutuksi. Tätä hän ei olisi arvannut aloittaessaan Laborilla vuonna 1974.

Uransa huippuhetkinä hän pitää mm. Potilan Magnun äkeen kehitystyötä. Asiakkaan kanssa lähdettiin Potilan tehtaalle Kiikoisiin kertomaan, millaisen äkeen asiakas tarvitsee. Tehtaalla kuunneltiin tarkkaan ja ideat konkretisoituivat uutena Magnum mallistona. Pinta-alojen kasvaessa ja tehokkuusvaatimusten noustessa työkoneiden koot ovat kasvaneet sekä elektroniikka lisääntynyt. Näiltä ajoilta mieleen on jäänyt mm. ensimmäisen ”suurpuimurin” (Claas Commander 116 CS) kaupat, kuvailee Lauri.

Työkonekaupan Toimiva Kone -asiakasohjelma sekä teema; Jotta kaupassa olisi kiva käydä, on tärkeätä jokaisen sisäistää arjen tekemisessä, jatkaa Männikkö. Evästeinä tulevaisuuteen Lauri toteaa, että pyri olemaan mahdollisimman pieni este kaupankäynnille.

Tulevaisuudestaan Lauri, toteaa, että nyt aikaa jää enemmän omien harrastusten, kuten esim. oman puusorvin kanssa askarteluun. Virossa sijaitsevalla mökillä ehtii nyt viipymään pitempään.

Oikein lämpimät kiitokset asiakkaille, työkavereille ja kaikille yhteistyötahoille.

Lauri Männikkö