Kesä 2015 - tietoa, tekniikkaa, taitoa ja tutustuttavaa maalta sekä maataloudesta

Julkaistu 14.04.2015 klo 13.46 | Päivitetty 10.08.2015 klo 9.01
Farmari, Joensuu, 2. - 4. heinäkuuta

Farmari-maatalousnäyttely Joensuussa esittelee värikkäästi maataloutta ja maaseutua. Tapahtuman useat tilakohteet rikastavat tapahtuman sisältöä kiinnostavasti. Tilakohteet sijaitsevat Joensuun tuloteiden varsilla. Tapahtumassa kohtaavat alan ammattilaiset, harrastajat sekä kuluttajat. Farmari on kesän kohokohta.

Peltopäivä, Inkoo, 9. heinäkuuta

Peltopäivä on kasvinviljelyn erikoisnäyttely ammattilaisille. Kesän 2015 teemana ovat maanmuokkaus ja täsmäviljely. Teemaan liittyen tapahtumassa voi tutustua työnäytöksiin, viljely- ja lajikekokeisiin ja maan rakennetta havainnollistavaan kuoppaan. Lisäksi näyttelyssä on kattava koneosasto sekä opastettuja kenttäkierroksia.

Nurmi 2015, Ylivieska, 13. elokuuta

Nurmi 2015 -tapahtuma tarjoaa uutta tietoa nurmista, lannoituksesta, kasvinsuojelusta ja lajikkeista. Esittelyssä ovat eri niittotaktiikat. K-maatalouden työkonenäytöksessä esillä ovat tehokkaat korjuumenetelmät ja koneketjut.

Suomenratsujen kuninkaalliset, Ypäjä, 4. - 6. syyskuuta

Ypäjän Hevosopistolla järjestettävä Suomenratsujen kuninkaalliset kerää suomenhevosten ammattilaiset ja harrastajat vuosittaiseen merkkitapahtumaan syyskuun alussa. K-maatalous on tilaisuuden pääyhteistyökumppani esitellen tuote- ja palvelutarjontaansa tilaisuudessa.

KoneAgria, Tampere, 8. – 10. lokakuuta

Vuoden 2015 KoneAgria maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttely järjestetään lokakuussa Tampereen Urheilu- ja messukeskuksessa (Pirkkahalli). Näyttelyn tarjonta painottuu kasvintuotantoon sekä yksimahaisiin nauta- ja maitosektoria unohtamatta.