Huittisten uudet kauppiaat aloittavat marraskuussa

Julkaistu 13.10.2015 klo 12.11 | Päivitetty 13.10.2015 klo 15.05

Huittisten Rautia K-maatalouden kauppias vaihtuu 4. marraskuuta. Uusina kauppiaina aloittavat Keijo Tiukka ja Arja Tuori. Kaupan nykyinen kauppias Kari Mylen keskittyy jatkossa Loimaan Rautia K-maatalouden toiminnan kehittämiseen.

Keijo Tiukka (56) on koulutukseltaan maa- ja metsätaloustieteiden yo. Keijo on työskennellyt rautakaupan parissa koko työuransa. Huittisiin hän siirtyy Rautia Malmin yritysmyyjän tehtävistä. Keijon puoliso, Arja Tuori (50) tulee mukaan kaupan toimintaan. Arja on tehnyt pitkän työuran autoalan esimiestehtävissä ja siirtyy vastaamaan Huittisten Rautia K-maatalouden talousasioista.

”Olemme Arjan kanssa mielissämme siitä, että meille tarjoutui mahdollisuus lähteä kauppiaiksi Huittisiin. Olemme molemmat syntyperäisiä satakuntalaisia, minä olen syntynyt Punkalaitumella ja Arja Huittisissa. Tuntuu mukavalta palata kotikonnuille, meillä on täällä paljon sukulaisia ja ystäviä”, iloitsee Keijo.

Palvelua myös verkossa

Rautia K-maatalous Huittinen tarjoaa jatkossa verkossa toimivaa Tilaa ja nouda –palvelua asiakkailleen. Verkosta tilatut tuotteet ovat arkisin valmiina noudettavaksi kolmen tunnin sisällä tilauksesta. – Tilauksen voi maksaa verkossa tai tuotteita noudettaessa. Asiakas voi noutaa itse tuotteet kaupan noutopisteestä tai vaihtoehtoisesti tuomme tuotteet kotiovelle asti, kertoo Keijo. Tilaa ja nouda –palvelu avautuu rautia.fi –verkkosivuille ja sen käyttöönottoaikataulusta tiedotetaan tuonnempana.

Myymälää uudistetaan

Uusi kauppiaspari aikoo remontoida Huittisten Rautia K-maatalouden myymälätiloja kevään 2016 aikana. Remontin aikana muun muassa hyllyjärjestystä muutetaan, valaistusta tehostetaan ja palvelupisteitä muokataan palvelun parantamiseksi. – Haluamme kehittää sekä rauta- että maatalouskaupan palvelua ja valikoimia vastaamaan mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita. Kaikki kehitysehdotukset ovat erittäin tervetulleita, joten tulkaa rohkeasti kertomaan toiveistanne, kehottaa Keijo.

Lisätietoja

Kauppias Keijo Tiukka, Rautia K-maatalous Huittinen, puh. 050 550 3115 / 16.10. lähtien puh. 050 428 2228.