Suomussalmi: Metsän tuhkalannoite -työnäytös

Katajantie 12 | ke 23.03.2016 klo 11.00 ke 23.03.2016 klo 11.00

Suomussalmella työnäytös metsänomistajille uudesta kotimaisesta tuhkalannoitteesta

K-maatalous Suomussalmi järjestää metsänomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille työnäytöksen kotimaisesta tuhkalannoitteesta. Näytös on keskiviikkona 23.3.2016 klo 11 alkaen osoitteessa Katajantie 12, Suomussalmi.

- Tuhkalannoitus on suometsien lannoituksessa erinomainen ellei paras vaihtoehto, kertoo maatalousmyyjä Ari Matero Suomussalmen K-maataloudesta.

Tuhkalannoitusta on aikaisemmin ollut vaikea ja jopa mahdoton levittää itse traktorilla ja levittimellä, koska sopivaa tuotetta ei ole ollut saatavilla. Suomalainen Ecolan on tuonut markkinoille tuotteen, joka on rakeistettua tuhkaa ja sitä on helppo levittää metsiin traktorin ja tavallisen lannoitteenlevittimen avulla.

- Ecolan-tuhkalannoite on suhteellisen uusi tuote ja olemme saaneet sen vuoden vaihteessa K-maatalouden valikoimiin. Yhden lannoituksen vaikutusaika on 10-15 vuotta ja se on muita metsälannoitteita huomattavasti edullisempaa. Pitkäaikaisilla tutkimuksilla on lisäksi todistettu, että metsän keskimääräinen kasvun lisäys on 2-4 m3 vuodessa hehtaarille, kertaa lannoitteen hyötyjä Ari Matero.

- Sanoisin, että tämä on tietämäni mukaan paras metsäinvestointi. Sijoita euro metsään niin se tuo neljä takaisin!, kehaisee Ari.

Lisätietoja: K-maatalous Suomussalmi, maatalousmyyjä Ari Matero, puh. 050 434 7021

Tervetuloa seuraamaan näytöstä!

Tallenna tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Katajantie 12

Suomussalmi

Järjestäjä:

K-maatalous Suomussalmi

Risteentie 1, 89600 Suomussalmi

Lehti-ilmoitus