Viljapäällikkö Vantaalle

Julkaistu 14.02.2020 klo 23.13 | Päivitetty 17.02.2020 klo 10.08

Meillä on paikka kokeneelle vilja- ja maatalouskaupan ammattilaiselle.

Etsimme Vantaalle

Viljapäällikköä

viljakaupan tuoteryhmään.

Tehtävässäsi vastaat Etelä-Suomen viljan hankinnasta Lantmännen Agro –kaupoilta sekä myynnistä kotimaan teollisuuteen ja vientiin. Sinulla on kyky kehittää nykyisiä viljakaupan toimintamalleja sekä vastaat myös mallien lanseerauksista ja tarvittaessa kouluttamisesta. Roolissa korostuu myynnillisten ominaisuuksien ja osaamisen lisäksi myös myynnin tukitoimintojen ymmärtäminen; sillä tuotat markkinointi- ja tukimateriaalit pääasiassa itse. Työssäsi seuraat markkinoiden kehitystä ja osallistut aktiivisesti asiakastilaisuuksiin. Työ edellyttää tiiviistä yhteistyötä kotimaisten asiakkaiden lisäksi myös ulkomaisten asiakkaiden kanssa. Näin ollen kommunikoit sujuvasti myös englanninkielellä. Muu kielitaito on etu.  

Edellä mainittujen asioiden lisäksi, tehtävässä menestymisen takeena on:

  • kokemus vilja- ja maatalousalalta
  • ymmärrys ja osaaminen hankinnan –ja myynnin prosesseista (esim. hinnoittelu, sopimusmallit)
  • hyvät neuvottelutaidot ja kyky verkostoitua sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden kanssa
  • laajojen asiakokonaisuuksien hallinta ja kokonaiskuvan hahmottaminen sekä ratkaisuhakuisuus
  • sujuva suomen kieli ja lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • hyvät tietotekniset taidot (esim. O365).

Olet tottunut työskentelemään nopeatempoisessa työssä, ja vaikka samaan aikaan olisi monta rautaa tulessa, ei paine muodostu liialliseksi. Pisteenä i:n päälle - olet valmis välillä reissaamaan työsi puolesta ja olet luontainen verkostoituja ja tiimipeluri, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja nopeaan päätöksentekoon. Työpisteen sijainnista voidaan neuvotella.

Näillä eväillä pärjää jo pitkälle, koulutustausta ei ole ratkaiseva tekijä. Tärkeämpää on oikea persoona ja hankitut työelämän kannukset.

Mitä meillä on tarjota sinulle:

  • monipuolinen ja kansainvälinen työkenttä maatalouskaupan parissa kasvavassa yrityksessä
  • mukavat ja osaavat kollegat
  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja edetä työtehtävissä Lantmännen-konsernin yhtiöiden sisällä
  • itsenäistä asioiden ratkaisua ja mahdollisuutta vaikuttaa asioihin.

Tiimimme jäseniä yhdistää innostus maatalouskaupan tekemistä kohtaan sekä asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

Toimi pian, kuitenkin viimeistään 29.2. mennessä! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteella: petra.paasikivi@lantmannen.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Huokkola (Head of Grain & Feed procurement), 25.2. klo 13.00 - 15.00, puh. 050 487 3228

Yrityksestä

Lantmännen Agro Oy on maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien luotettava kumppani. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Koko Suomen kattavaan Lantmännen Agro kauppiasverkostoon kuuluu 38 kauppiasta ja 74 kauppaa. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Sen lisäksi Hauholla on koetilatoimintaa ja Lahdessa varastotilat.


Lantmännen Feed Oy asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset. Autamme asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen. Rehutehtaamme sijaitsevat Kaipiaisissa ja Ylivieskassa. Pääkonttori sijaitsee Turussa, myyntikonttorit Kouvolassa, Kokkolassa ja Siilinjärvellä. Toimintamme painopiste on rehuissa ja ruokintaosaamisessa.

Lantmännen Agro Oy ja Lantmännen Feed Oy yhdistyvät virallisesti (juridinen yhdistyminen) alkusyksystä 2020, mutta molemmat yritykset toimivat jo operatiivisesti yhtenä organisaationa.

Lue lisää www.lantmännenagro.fi ja www.lantmannenfeed.fi