Tutkimusapulainen koetilalle

Julkaistu 24.01.2020 klo 15.00 | Päivitetty 24.01.2020 klo 18.01

Lantmännen Agron Koetila Hämeenlinnan Hauholla tarjoaa töitä

Tutkimusapulaiselle

5.3.-30.11.2020 väliselle ajalle.

Tutkimusapulaisen työt liittyvät kenttäkokeiden kaikkiin työvaiheisiin ja tehtäviin kasvukauden aikana, ml. kasvinsuojeluaineruiskutukset, kokeiden havainnot ja tietojen kirjaaminen koneelle. Kasvukauden päätyttyä työ keskittyy viljan analyyseihin ja datan syöttämiseen. Eduksi työssä ovat valmius tehdä myös fyysistä työtä, oma-aloitteisuus, aktiivisuus, kiinnostus maatalousalaan, huolellisuus ja tarkkuus työnteossa sekä englannin kielen taito.

Työpaikan yhteydessä on majoitusmahdollisuus.

Hakuaika päättyy 17.2.2020, hakemukset voi osoittaa: tutkimuspäällikkö Milla Välisalo (koetila@lantmannen.com)

Lantmännen Agron koetila

Lantmännen Agron koetila on perustettu vuonna 1963 kaupallisen maataloustutkimuksen tarpeisiin. Nykyisin koetila tuottaa runsaasti myös kaupallisesti riippumatonta tutkimustietoa mm. virallisten lajikekokeiden kautta. Tutkimustoiminnassa tehdään läheistä yhteistyötä useiden niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin maatalousalan toimijoiden kanssa.

Lantmännen on Itämeren ympäristön merkittävimpiä maatalousalan kaupallisia toimijoita. Se tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden urakehitykseen paitsi kotimaisessa myös globaalissa maatalouskaupan toimintaympäristössä.