Tekninen tukihenkilö Etelä-Suomeen / DataVäxt

Julkaistu 20.02.2020 klo 13.15 | Päivitetty 05.03.2020 klo 13.08

Dataväxt AB on teknologiaan ja osaamiseen perustuva yritys, jolla on juuret Ruotsin maataloudessa. Yritys aloitti vuonna 1996 kasvinviljelyn viljelysuunnitteluohjelmistolla. Tänä päivänä markkinoidaan liuta eri tuotteita tiedonhallintaan, jäljitettävyyteen ja seurantaan vihreän sektorin alueella.

Dataväxt etsii nyt teknistä tukihenkilöä Etelä-Suomeen

Oletko kiinnostunut täsmäviljelystä ja tulevaisuuden teknologiasta, tunnet suomalaista maataloutta ja haluat olla mukana kehittämässä sitä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Me dataVäxtillä työskentelemme nykyaikaisen maataloustekniikan parissa.

Meillä saat koota, asentaa ja testata tuotteitamme sekä tehdä vikavalvontaa asiakkaillamme. Pääpainotus on Trimble-automaattiohjauksessa ja Yara N-sensorissa ja olet tärkeä osa kokenutta tiimiämme, joka työskentelee nykyaikaisen ja pohjoismaisen maatalousteknologian parissa.

Työpäiväsi sisältö vaihtelee ja siitä päätät pitkälti itse. Se voi olla työskentelyä toimistolta, demo-esittelyjä ja matkustamista ja tapaamisia mielenkiintoisten ja teknologiasta kiinnostuneiden maanviljelijöiden parissa. Olet myös tärkeä myynnintuki jälleenmyyjillemme.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ulospäin suuntautuneisuutta.

Toivomme sinun puhuvan suomen lisäksi sujuvasti joko ruotsia tai englantia.

Kysymyksiä työpaikasta voit esittää Mattias Anderssonille englanniksi tai ruotsiksi +46(0)514 650 238 tai suomeksi sähköpostilla ma@datavaxt.se

Hakemukset (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi)16.3. mennessä osoitteella ma@datavaxt.se