Customer Service Specialist

Julkaistu 10.01.2021 klo 11.43 | Päivitetty 15.01.2021 klo 10.49

Asiakaspalvelutiimimme toimii Vantaalla ja tiimimme vastaa mm. tilausten ja reklamaatioiden käsittelystä, suoratoimitusten laskuttamisesta, verkkokaupan käyttäjätuesta, asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse sekä asiakaspalautteiden käsittelystä ja koordinoinnista. Tiimimme palvelee sekä kauppiasverkoastoamme että rehukaupan viljelijäasiakkaita.

Etsimme tiimiimme palveluhenkistä vahvistusta. Saatat olla juuri etsimämme henkilö jos sinulla on innostusta työskennellä maatalouden tuotteiden ja tukkukaupan parissa, kyky reagoida nopeastikin muuttuviin tilanteisiin, sekä tahto omalla toiminnallasi huolehtia siitä, että asiakaskokemuksemme on positiivinen ja asiakkaitamme palvellaan heidän tarpeensa huomioiden.

Päävastuualueenasi on suoratoimituksiin liittyvien ostolaskujen tarkastus, ostotilausten täsmäytys ja myyntitilausten vapauttaminen laskutukseen. Olennainen osa työtäsi on toimia myynnin ja talouden rajapinnassa. Teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaidemme että tavarantoimittajiemme kanssa. Sinulla on valmius toimia myös muissa asiakaspalvelutiimimme monipuolisissa tehtävissä. 

Menestyt tehtävässäsi, mikäli

  • Sinulla on kaupallisen alan / talouden pohjakoulutus (esim. tradenomi)  ja / tai vastaavaa työkokemusta
  • Kykenet hahmottamaan erilaisia liiketoiminnan prosesseja
  • Olet työotteeltasi tarkka ja huolellinen sekä kykenet ratkaisemaan ongelmallisiakin tilanteita
  • Nautit tiimityöstä ja autat mielelläsi sekä kollegojasi että asiakkaita
  • Olet näppärä erilaisten järjestelmien kanssa ja hallitset MSOffice-toimistosovellukset
  • Infor M3 -toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan sinulle eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana asiakaspalvelutiimiämme. Tehtävä on 12kk määräaikainen 37,5h/vko työajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Manager Heidi Vanajas 14.01. klo 13 - 14  ja 19.01 klo 09 – 10, puh. 040 190 5260.

Hae viimeistään 24.1.2021.

Aloitamme haastatteluprosessin välittömästi, joten lähetä heti hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/71960/create/

tai sähköpostilla petra.paasikivi@lantmannen.com

Yrityksestä

Lantmännen Agro Oy on maatalousyrittäjän paras kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Toimintamme kattaa maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden, maitotilojen sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien tarpeet. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Lisäksi rehuyksikkömme ammattitaitoinen myynti- ja kehitystiimimme tarjoaa lehmien ruokinnan erikoisosaamista sekä innovatiivisia ja ekologisia rehuja. Vähittäismyynnin kauppiaat ja rehumyynnin asiakkuusvastaavat palvelevat asiakkaitamme kattaen koko Suomen. Lantmännen Agro -kauppiasverkostoon kuuluu 33 kauppiasta ja 66 kauppaa. Asiakkuusvastaavia on 18 ympäri Suomen. Yhteensä meitä agrolaisia on 140. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, muut toimipisteet ovat Turku, Hauho, Lahti, Kokkola ja Siilinjärvi. Tämän lisäksi rehutehtaamme Kaipiaisissa ja Ylivieskassa.

Lantmännen Agro Oy on osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-konsernia. Lantmännen on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenillä on 10 500 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Yhdessä muiden toimialojemme kanssa panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen. Kannamme vastuumme koko toimitusketjussa pellosta pöytään.