Vuoden 2022 viljelyopas julkaistu

Suunnitteletko tulevan kauden viljelyvalintoja? Viljelyoppaamme auttaa tässä työssä.

Olemme kääntäneet katsemme jo tulevaan kasvukauteen. Useiden tuotantopanoshankintojen osalta tänä vuonna korostuvat toimitusvarmuus ja ylipäätään tuotteiden saatavuus aiempien vuosien vakaan markkinatilanteen ja alhaisten hintatasojen sijaan. Tekemällä hankintoja ajoissa varmistat sen, että tarvittavat panokset ovat kasvukaudella  käytettävissäsi.

Tulevana kautena myös tuotantopanosten tehokkaaseen hyödyntämiseen kannattaa kiinnittää aiempaa enemmän huomiota. Harkittavaksi varmasti tulee se, kannattaako heikkokuntoisempia viljelysmaita viljellä. Panosten kohdentaminen sinne, missä saavutetaan paras satovaste, on tärkeää. Tähän työhön on työkaluja saatavilla aiempaa enemmän ja käyttöönotto on mahdollista matalallakin kynnyksellä.

Lantmännen Agron Viljelyohjelmat sisältävät ratkaisuja erilaisiin viljelyolosuhteisiin ja tilanteisiin. Viljelyohjelmien tieto perustuu tieteelliseen tutkimukseen jota täydentää käytännön viljelystä saatu kokemustieto. Kokeilemme kaikki tuotteemme ja suosituksemme käytännössä ennen niiden myymistä valmiina ja turvallisena pakettina käyttöösi. Viljelyohjelmaamme kehitetämme Lantmännen Agron koetilalla yhdessä monien tavarantoimittajiemme kanssa. 

Juuri julkaistu Viljelyoppaamme tarjoaa sinulle tehokkaat ratkaisut ja neuvot tulevallekin kasvukaudelle. 

Tervetuloa keskustelemaan valinnoista ammattitaitoisten myyjiemme kanssa!

Oppaat löydät Palvelut ja Innovaation -sivuilta Viljely -osiosta, mutta pääset lukemaan ne myös tästä: