AIV-irtoliuosten tilausaikataulu toiselle rehunteolle

AIV-irtoliuoksia voi tilata myös kesällä! Tee tilaus heti ensimmäisen rehunteon jälkeen ja saat toimituksen ennen toista rehuntekoa.

Suomi on tänä vuonna jaettu etelä-pohjoissuunnassa kahteen irtojakelualueeseen, joilla molemmilla on oma tilausaikansa.

Oulun, Ristijärven ja Kuhmon muodostaman linjan sekä niiden eteläpuolisen alueen kesäjakelun liuokset tulee tilata viimeistään 30.6. Linjan pohjoispuolella tilaukset tehtävä viimeistään 8.7.2022.

AIV-irtoliuokset toimitetaan 200 litran tynnyreihin, 1000 litran IBC-kontteihin tai maatilasäiliöihin. Pienin toimitettava määrä on 1000 litraa. Toimituksen ajankohdasta ilmoitetaan etukäteen tekstiviestillä. Mikäli tarvitset apua tuotevalinnassa, ota yhteyttä tuotantopanosten myyjiimme.

Muistathan, että pakattuna AIV-liuoksia saa jatkuvasti.

Sujuvan toimituksen edellytykset 

 1. Varmista oikeat yhteystiedot.
  Näin irtoauto löytää oikeaan osoitteeseen vaivatta ja tieto tulevasta toimituksesta saavuttaa sinut.

 2. Varaa sopivat astiat.
  Varaa riittävä määrä puhtaita ja ehjiä säiliöitä AIV-liuokselle ja löysää tynnyrien korkit valmiiksi. AIV-tynnyreiden ja IBC-konttien käyttöikä on viisi vuotta valmistuspäivämäärästä laskettuna. Oulun AIV-tehtaan toimittamien tynnyreiden ikä on luettavissa ns. vuosikellosta tynnyrin päältä, ja kontista päivämäärä on luettavissa kehikosta.

 3. Valmistele hyvä purkupaikka
  Varmista, että jakeluautolla on esteetön pääsy astioiden luo. Hyvin korkeissa säiliöissä tulee olla kiinteät tikkaat tai kulkusilta, jolloin irtoliuoksen jakelu ja käsittely on asianmukaista.
  Jätä kuljettajalle ohjeet, mikäli et ole itse paikalla.

  Lue lisää hyvästä purkupaikasta.