Antti Snellman Lantmännen Agron uusi toimitusjohtaja

Antti Snellman aloitti Lantmännen Agro Oy:n toimitusjohtajana kesäkuun 2020 alussa.

Snellmannilla on laaja-alainen kokemus useista eri johtotehtävistä maatalousalalla. Snellman on aikaisemmin toiminut mm. Avena Nordic Grain Oy:n toimitusjohtajana sekä Altia Oyj:n Operations- ja Plant Director -tehtävissä.

- Olen etuoikeutettu saadessani ottaa vastaan tämän tehtävän Lantmännen Agro Oy:n toimitusjohtajana. Odotan, että pääsemme yhdessä henkilöstön kanssa kehittämään yritystä entistä vahvemmaksi toimijaksi Suomessa. Lantmännen-konsernin vahva arvoketju luo hyvän pohjan Lantmännen Agro Oy:lle kehittää yhteistyötä edelleen maataloustuottajien ja Lantmännen Agro -kauppiaiden kanssa. Samalla haluan kiittää edeltäjääni Antti Meriläistä erinomaisen perustan luomisesta Lantmännen Agro Oy:ssä, Antti Snellman toteaa.

- Minulla on ilo toivottaa Antti Snellman tervetulleeksi Lantmännen Agro Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Antilla on vahvaa kokemusta meidän toimialaltamme, sekä Suomesta että kansainvälisesti. Hän on toiminut niin tuotannon kuin maataloushyödykekaupankin johtotehtävissä, mikä on arvokasta, kun jatkamme kasvustrategiaamme Suomessa, toteaa Elisabeth Ringdahl, Agrisektorin johtaja.

Nykyinen toimitusjohtajamme Antti Meriläinen aloittaa Lantmännen Agro -ketjun kauppiasyrittäjänä, pääpaikkanaan Lahti.

- Haluan kiittää Anttia hänen työstään Lantmännen Agro Oy:n alkuvuosien läpiviennistä ja yrityksen perustan luomisesta Suomen markkinoilla. Toivotan hänelle onnea hänen uusiin tehtäviinsä, toteaa Elisabeth Ringdahl.

Lisätietoja:

Henkilöstöpäällikkö Merja Laitinen, Lantmännen Agro Oy, +358 400 687 212, merja.laitinen@lantmannen.com

Liiketoimintajohtaja Elisabeth Ringdahl, Division Lantbruk, Lantmännen, +4610 556 38 39, elisabeth.ringdahl@lantmannen.com